Navdih

KategorijaFilter
 
 
 
 
 

Navdih

Pondelok, 09 september 2019

Tudi vi običajno vzamete iz omare majice in hlače, ki jih lahko kombinirate v lepo zunanjo podobo? Enako je tudi z nakitom. Zato je koristno, če imate v svoji škatli za nakit več kosov nakita, ki se dobro kombinira skorajda z vsem, pa vseeno ti posamezni kosi izjemno izgledajo. Želite vedeti, kateri so to?

 
Utorok, 23 júl 2019

Oglejte si okoli ulici. Ne boste našli dveh enakih žensk. Vsaka je nekaj posebna, edinstvena. Ena hodi v dragih kostumih, lase, ki so vezane na strogo bunko, in telefon na uho. Druga ima lepo cvetlično krilo, dolge valovite lase in sanjski videz. In okrog tretjič je jata majhnih otrok.

 

 
Utorok, 11 jún 2019

Dandanes, ko imamo vse, le časa malo, se večina žensk liči pri slabi svetlobi v kopalnici, službi ali pa kar v avtu. Za nego kože in ličenje si moramo vzeti čas, to pa je veliko lažje, če imamo temu namenjen tudi primeren prostor. Sprehodimo se v času in poglejmo, kako so imele svoj poseben lepotilni kotiček urejene naše prednice.

 
Piatok, 18 január 2019

V preteklosti so kozmetični čopiči uporabljali le profesionalni kozmetičarki. Danes ima vsaka od nas nekaj na kozmetični mizi. Kakšna je življenjska doba kozmetičnih čopičev? Kako zanje pravilno skrbeti?

 
Štvrtok, 17 január 2019

Romantična, udobna in elegantna. Želeli bi imeti spalnico v vintage stilu? Pazite pri opremljanju. Vintage stil ima svoja pravila in načela, ki jih je treba upoštevati. Svetovali vam bomo, kateri to so.

 
Štvrtok, 17 január 2019

Vsaka ženska v sebi skriva kraljico, ki si preprosto zasluži čas zase, razkošje ter uživanje v malih in velikih radostih. Kraljevska lepota prihaja od znotraj, kaže pa se navzven v nasmešku in urejenosti.

 
 
 
Reklamné okno
 
 
Navdih za vaš popoln lepotilni kotiček

Obiščite naš blog, kjer najdete najnovejše iz sveta mode, lepote in očarljivosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Polna (Desktop) različica