Navdih

KategorijaFilter
 
 
 
 
 

Navdih

Streda, 15 apríl 2020
Ali hrepenite po lastnem „koščku raja“? Ustvarite si ga doma

Vsaka od nas želi imeti v stanovanju kotiček, ki bi pripadal samo njej. Tudi v preteklosti so imele kraljice v sobanah prostor, v katerem so se lahko razvajale in urejale. Da dosežete kaj podobnega, vam ni treba kupovati gradu ali izumljati stroja za vrnitev v preteklost.  Popoln kotiček si lahko ustvarite tudi pri sebi doma.

 
Piatok, 21 február 2020
Ali opremljate stanovanje? Svetovali vam bomo, katere barve izbrati

Barva okolja ima močno vpliva na nas. Prav zato je izbira barv zelo pomembna za občutke, ki jih želimo doseči v svojem domu. Vedeti morate, kako delujejo posamezne barve - samo tako se boste v svlojem domu počutili dobro in se napolnili z energijo za vsak dan.

 

 
Streda, 22 január 2020
Zakaj bi morala vsaka ženska imeti škatlo za nakit?

Nakita in bižuterije ženske nikoli nimamo dovolj, pogosto pa zanje ne skrbimo, kot bi morale. Za zaščito nakita je najpomembnejša njegova hramba.  Mnoge od nas imamo nakit po predalih, v škatlici v kopalnici ali pa kar na toaletni mizici. Zato ni čudno, da ima naš nakit kratko življenjsko dobo in se hitro poškoduje oziroma spremeni barvo, na splošno pa ni več takšen, kot je bil v času nakupa.

 
Utorok, 22 október 2019
Romantika iz Francije. Uredite vaše stanovanje v provansalskem stilu

Imeti očarljivo stanovanje, kot da je iz francoske province, je sanje mnogih ljudi. Provansalski stil je še vedno zelo priljubljen, kljub temu, da izvira iz druge polovice 18. stoletja. Mnogi izmed nas se z veseljem potopimo v svet sivke in čudovitih svetlih prostorov, polnih naravnih materialov in kremnih odtenkov - v svet udobja in nežnosti.

 
Pondelok, 09 september 2019
„Must-have“ nakit, ki ne sme manjkati v vaši škatli za nakit

Tudi vi običajno vzamete iz omare majice in hlače, ki jih lahko kombinirate v lepo zunanjo podobo? Enako je tudi z nakitom. Zato je koristno, če imate v svoji škatli za nakit več kosov nakita, ki se dobro kombinira skorajda z vsem, pa vseeno ti posamezni kosi izjemno izgledajo. Želite vedeti, kateri so to?

 
Utorok, 23 júl 2019
Izberite toaletno mizo glede na vašo osebnost

Oglejte si okoli ulici. Ne boste našli dveh enakih žensk. Vsaka je nekaj posebna, edinstvena. Ena hodi v dragih kostumih, lase, ki so vezane na strogo bunko, in telefon na uho. Druga ima lepo cvetlično krilo, dolge valovite lase in sanjski videz. In okrog tretjič je jata majhnih otrok.

 

 
Utorok, 11 jún 2019
Kozmetične mizice skozi čas

Dandanes, ko imamo vse, le časa malo, se večina žensk liči pri slabi svetlobi v kopalnici, službi ali pa kar v avtu. Za nego kože in ličenje si moramo vzeti čas, to pa je veliko lažje, če imamo temu namenjen tudi primeren prostor. Sprehodimo se v času in poglejmo, kako so imele svoj poseben lepotilni kotiček urejene naše prednice.

 
Piatok, 18 január 2019
Li veste, kako pravilno čistiti kozmetični čopičI? Dali vam bomo nasveti

V preteklosti so kozmetični čopiči uporabljali le profesionalni kozmetičarki. Danes ima vsaka od nas nekaj na kozmetični mizi. Kakšna je življenjska doba kozmetičnih čopičev? Kako zanje pravilno skrbeti?

 
Štvrtok, 17 január 2019
6 nasvetov za romantično spalnico v vintage stilu

Romantična, udobna in elegantna. Želeli bi imeti spalnico v vintage stilu? Pazite pri opremljanju. Vintage stil ima svoja pravila in načela, ki jih je treba upoštevati. Svetovali vam bomo, kateri to so.

 
Štvrtok, 17 január 2019
Veseli nas, mi smo THERESE

Vsaka ženska v sebi skriva kraljico, ki si preprosto zasluži čas zase, razkošje ter uživanje v malih in velikih radostih. Kraljevska lepota prihaja od znotraj, kaže pa se navzven v nasmešku in urejenosti.

 
 
 
Navdih za vaš popoln lepotilni kotiček

Obiščite naš blog, kjer najdete najnovejše iz sveta mode, lepote in očarljivosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Polna (Desktop) različica
Rabim pomoč?Rabim pomoč?