Izberite toaletno mizo glede na vašo osebnost

KategorijaFilter
 
 
 
 
 

Izberite toaletno mizo glede na vašo osebnost

Utorok, 23 júl 2019
Izberite toaletno mizo glede na vašo osebnost

Oglejte si okoli ulici. Ne boste našli dveh enakih žensk. Vsaka je nekaj posebna, edinstvena. Ena hodi v dragih kostumih, lase, ki so vezane na strogo bunko, in telefon na uho. Druga ima lepo cvetlično krilo, dolge valovite lase in sanjski videz. In okrog tretjič je jata majhnih otrok.

 

Lahko hodite več dni in ne prenehate razmišljati o edinstvenosti žensk. Morda je to eden od razlogov, zakaj moški skrbijo za lepe ženske celo življenje. In čeprav lahko o vsaki ženski rečemo, da je vedno drugačna, ima še vedno določene kvalitete ali občutke, ki jo vlečejo. Ki ga opredeljuje.

Ta občutek lahko uporabite tudi za izbiro toaletne mize. Da bi dobili kos pohištva, ki bo izpolnjeval njegove zahteve in ga imajo radi, zahvaljujoč preprostim kriterijem.

Romantična ženska

Obožuje provansalski slog, mehko belo pohištvo, lepe obleke in verjame v neskončno ljubezen. Ko hodi, lahko sleče oči vse na sebe. Vedno ostaja čudovita princesa.

Romantična ženska, to je nežnost, rože, mehkoba in zgodba, ki mora biti okoli nje. Torbica Madame de Pompadour z lepim ogledalom v obliki srca ali čudovito toaletno mizico Marie Antoinette ali toaletno mizo Rachel Blanche se odlično prilega njeni spalnici.

Moderna ženska

Živi danes, in vintage pohištvo je popolnoma izven njegovega sloga. Rada ima sodobne tehnologije in dosežke 21. stoletja. Zaveda se svoje moči in sposobnosti. Ceni minimalizem in čiste linije. Sedež za toaletno mizo lahko odpre ali zapre njegove uspešne delovne dni.

Ne potrebuje veliko polic in prostora, ker njena kozmetika in nakit ni veliko, vendar je zelo dobra. Torbica Eleanor Aquitaine ali toaletna mizica Diana de Poitiers dopolnjuje. Toaletna mizica Valentine de Sainte se odlično prilega v občutljivo in moderno notranjost.

Skrbna ženska

Vsi so se obrnili za njo za pomoč, je še vedno doma, polno otrok, in odprtimi rokami za vsakogar, ki ga potrebuje. Je prijazna in lepa, njeno dobro sije in jo obdrži okoli sebe. Skrbi za nežnost, prijaznost in občutljivost. In to se odraža v slogu ličila.

Rada ima stabilno ozadje in izbere bolj robustne barokne mizice, kot so toaletna mizica Louise de Boyer ali mizica Louise de Prie. Ali stavi na romantične klasike v izjemnih barvah (Toaletna mizica Charlotte “Grey” Savoy) ali modeli (Josephine Baker).

Praktična ženska

Rada ima preprostost in natančnost. V notranjosti njenega doma prevladujejo bela ali črna. Praktična ženska gleda na uporabnost in namen, potem na izgled. Ne krivite ga s svojim okrašenim dizajnom, ampak s podrobnostmi, ki ustrezajo praktičnosti, stabilnosti in dolgoživosti pohištva.

Za njo bo toaletna miza Isabelle Aragon ali toaletna miza Valentine de Sainte. Če v njeni hiši prevladuje črna, ji je všeč toaletna mizica Zoé Talon.

Čudovito žensko

Ona je preprosto lepa. Je ženska, čarobna in popolna. Točno ve, kako prikazati, kako biti ženska, kako biti popolna. Ženska, ki je čarobno lepa. Obožuje modo, nakit in brez ustreznega usposabljanja ne gre niti do vhoda, da bi paket od poštarja. Poskuša. Toda z občutkom in talentom je rezultat vedno popoln.

Čarobna ženska ustvari pošten temelj, kraljestvo, v katerem lahko ublaži svojo domišljijo in postane neustavljiva. Albinia Fontana ali očarljiva garderobna mizica Agnés Sorel ne more manjkati v njeni spalnici. Najbolj drzna postavlja v notranjost črno barvo, da bi poudarila, kateri del pohištva je resnično pomemben, zato prevladujoča značilnost spalnice postane toaletna miza Rachel Ruysh.

Ne iščite, kdo želite biti. Pazi, ko si. Popolna ženska si. Ne glede na to, ali v vas prevladuje praktičnost, romantika, modernost ali magija. Potegnite svoje moči do višin in sijaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Polna (Desktop) različica
Rabim pomoč?Rabim pomoč?