Veseli nas, mi smo THERESE

KategorijaFilter
 
 
 
 
 

Veseli nas, mi smo THERESE

Štvrtok, 17 január 2019
Veseli nas, mi smo THERESE

Vsaka ženska v sebi skriva kraljico, ki si preprosto zasluži čas zase, razkošje ter uživanje v malih in velikih radostih. Kraljevska lepota prihaja od znotraj, kaže pa se navzven v nasmešku in urejenosti.

Pri Therese si želimo to filozofijo ohranjati in jo razvijati za udobje in lepoto vseh žena. 

Živimo v času, ko se od žensk pričakuje veliko. Bile naj bi popolne mame, partnerke, uspešne v izbranem poklicu ter izvrstne gospodinje. Vse te vloge pa izpolnjevati urejene, z nasmeškom in zadovoljstvom. Opravljanje toliko nalog pa si zasluži najmanj vsakodnevno kraljevsko udobje.

VSAKA ŽENSKA SI ZASLUŽI KRALJEVSKO RAZVAJANJE

Pri Therese dojemamo zunanjo lepoto kot odsev notranjega zadovoljstva in miru. Naše poslanstvo je prinesti ženskam sveta kraljevsko doživetje pri lepotilnih ritualih, ki vam vsak dan znova pomagajo razgaliti vaš osebni čar tako, kot se razvije vonj vrtnice.

Therese smo ustanovili na Slovaškem, kjer je blagovna znamka zaživela v začetku leta 2016. Čutili pa smo, da naše poslanstvo ne sme ostati zgolj znotraj meja ene države. Čez štiri mesece smo kraljevsko razkošje tako omogočili še strankam iz Češke, konec leta pa tudi Madžarske.

Februarja 2017 smo Therese prvič predstavili romunskemu trgu. Delovanje v štirih državah v približno enem letu je terjalo veliko energije. Odločili smo se, da najprej učvrstimo svojo prisotnost v obstoječih državah ter z nadaljnjo širitvijo malo počakamo, dokler nismo popolnoma utrjena blagovna znamka tam, kjer že delujemo.

“Vse ob svojem času,” pravi star pregovor, zato smo se prepustili toku dogodkov. Leta 2018 smo, polni svežega zagona in ustvarjalne energije, zapluli novim izzivom naproti. Razkošje in užitek pri lepotnih ritualih smo takrat približali tudi ženskam v Sloveniji, Hrvaški ter Poljski.

BOGATENJE THERESE PONUDBE

Sprva smo imeli v ponudbi zgolj kozmetične mizice. Med naše prve modele spadajo mizice “Marie Therese”, “Madame Clotilde” ter “Marie Antoinette”. Nabor izdelkov pa smo kaj kmalu razširili. Poigrali smo se z novimi barvami, zato poleg belih toaletnih mizic danes najdete tudi modele v črni, rožnati, rjavi ter zlati barvi. Preproste, nežne ter elegantne barve, ki osvežijo prav vsak prostor.

V letu 2017 smo poiskali nove načine, kako ženskam polepšati trenutke zase in svojo podobo, da bi lahko izrazile čare, ki jih nosijo v sebi. Nabor izdelkov smo obogatili s prekrasnimi in funkcionalnimi Therese škatlami za nakit ter zrcali.

Lepota je neizčrpen vir navdiha, zato se nam vedno znova porajajo ideje, s čim vse dopolniti našo izbiro ter izboljšati storitve. V prihodnosti načrtujemo nove izdelke v segmentu nakita, nočnih omaric ter skrbno zasnovanega namenskega pohištva v provansalskem slogu. Ženskam želimo omogočiti užitek pri vsakodnevnem urejanju svoje podobe, kraljevsko razkošje po dostopnih cenah ter vse, kar potrebujejo, da bi njihova lepota zasijala od znotraj, navzven.

ZAKAJ PRAV “THERESE”

Blagovno znamko smo poimenovali kar po našem najbolj prodajanem modelu toaletnih mizic - Marie Therese. Krajše kar “Therese”, ki pa simbolizira neustavljivo žensko moč.

Veseli smo, da naziv izdelka spominja na eno izmed najmočnejših žensk v zgodovini. Ikonična Marija Terezija prikliče v spomin edinstvenost, moč, intuicijo, ženstvenost, materinstvo, revolucionarnost ter neusahljivo ustvarjalnost in lepoto. Vrednote, ki so pomembne tudi za nas - podpirati ženske pri skrbi zase ter njihovi lepoti, ki jo odsevajo notranje zadovoljstvo in moč, sreča ter občutek popolnega ugodja.

Te lastnosti v sebi nosi prav vsaka, negovati pa jih moramo iz dneva v dan. Lepotni ritual pa se pravzaprav začne z zavedanjem, da smo edinstvene in čudovite prav takšne, kot smo.

Pri Therese si želimo, da bi vsaka naša kraljična in kraljica zvečer sedla za svoj lični kotiček, se nasmehnila prekrasni podobi v zrcalu in v šatuljo odložila ne le svoj nakit, temveč tudi morebitne skrbi in tegobe. Da bi posegla po svojem najljubšem parfumu, ki zaznamuje njeno edinstveno osebnost in razkrila svojo lepoto, kot jo razvije vonj vrtnice. Upamo, da s pomočjo naših izdelkov jutro začnete mirne in samozavestne ter se takšne pripravite na nov dan, poln majhnih in velikih zmag.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Polna (Desktop) različica
Rabim pomoč?Rabim pomoč?