O nas

KategorijaFilter
 
 
 
 
 

Naša zgodba

Vsaka kraljica potrebuje prostor, v katerem lahko odkriva vse tančice svoje očarljivosti. Kotiček, kjer si vzame čas zase in lepoto, s katero začara svet okoli sebe.

Kot nas je v otroštvu fasciniral lepotni ritual naših mam ali pa razkrivanje skrivnosti družinskih zakladov, skrbno spravljenih v šatuljah še iz časa naših babic--prav k tem elementom tradicije, elegance in kvalitete stremimo pri Therese. Z našimi edinstvenimi toaletnimi mizicami, vrhunsko zasnovanimi šatuljami za nakit ter velikimi zrcali, lahko sedaj svoji očarljivosti date čas in prostor kar v svojem domu.

Vrhunski izdelki pa so le en del zgodbe. Prizadevamo si, da k vam pridejo hitro in zanesljivo. V odnosu s strankami verjamemo v osebni pristop, zato vedno stremimo k profesionalnosti, prijaznosti ter resnosti.
 
Vaše zaupanje je za nas na prvem mestu in ponosni smo, ko del naše zgodbe krasi tudi vaš dom. Novo poglavje pa se piše zaradi vseh vas: deklet, žena in dam iz cele Evrope, ki nove razsežnosti svoje lepote in šarma odkrivate skupaj s Therese.

Veselimo se, da skupaj z vami lahko pišemo nove zgodbe.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Polna (Desktop) različica
Rabim pomoč?Rabim pomoč?