KategorijaFilter
 
 
 
 
 

Škatla za nakit Ella

Razkošna belo-rožnata škatla za nakit je narejena tako za majhne kot tudi velike princese. Nežni cvetlični okraski, žametna notranjost ter edinstvena oblika vas zagotovo prevzamejo. Šatulja ponuja dovolj prostora za shranjevanje in organizacijo vaših dragocenosti znotraj domiselno oblikovanih predalčkov. Razveselilo vas bo tudi svojstveno ogledalo ter ključavnica, ki poskrbi, da bo vaš zaklad resnično povsem na varnem.
Vaša cena: 89,00 €

Opis izdelka

Že od malega sanjate o prav posebni skrinjici, v kateri se svetlikajo vse vaše dragocenosti? Čas je, da si izpolnite te velike male sanje! Šatulja je najboljša izbira za shranjevanje vašega nakita, v kateri boste imeli pregledno in varno spravljene vse vaše zapestnice, uhane, prstane in ostale dragocene dodatke. Ne iščite več po predalih in torbicah — shranjeni na enem mestu vam olajšajo jutranje priprave na nov dan, hkrati pa dragocenosti zavarujete pred odrgninami, poškodbami in prahom.

Škatla za nakit ima elegantno in izjemno funkcionalno obliko, ki omogoča shranjevanje v vložnih prostorih na kar treh ravneh ter v notranjosti stranic. V škatli pa se skriva še manjša šatulja, ki jo lahko uporabljate povsem samostojno. V stranicah večje škatle najdete še dodatna predala, ki se odpreta navzgor, v njuni notranjosti pa so vam na voljo številne kljukice za pritrjevanje verižic, prstanov in zapestnic. Škatla za nakit je izjemno priročna, s seboj pa jo lahko vzamete tudi na potovanja. Dragocenosti, ki jih shranite v šatuljo, lahko tudi zaklenete, saj ima vgrajeno ključavnico in dva ključa, ki jih dobite ob nakupu. Zahvaljujoč klasičnemu oblikovanju se izvrstno poda prav vsakemu slogu notranje opreme vašega doma.

Zunanja površina škatle je izdelana ročno, vsi materiali pa so skrbno izbrani s strani strokovnjakov, kar izdelku zviša kakovost in doda na vrednosti. Šatulja je narejena iz čvrste plošče iz lepljenega lesa in prevlečena z umetnim usnjem. Razveselila vas bo tudi njena notranjost, ki je za dovršen izgled, predvsem pa zaščito vaših predmetov pred odrgninami in udarci, obdana z visokokakovostnim žametom.

Prihranite svoj dragoceni čas s pregledno ter skrbno urejeno osebno zbirko nakita! Tako vam zjutraj ostane čas za tisto, kar je pomembno — svoje dobro počutje in lahkoten jutranji ritual.

Škatla za nakit pa je tudi izvrsten dodatek k toaletni miziciTa izdelek ne potrebuje sestavljanja.

Navodilo za vzdrževanje: Šatuljo očistite z vlažno krpo ter blagim čistilnim sredstvom in jo do suhega obrišite.

Dimenzije (Širina x Globina x Višina)

 • višina: 26 cm
 • širina: 18 cm
 • globina: 18 cm        

Oprema:

 • 3 ravni vložnih prostorov
 • zrcalo

Lastnosti:

 • barva zunanjih površin: bela / crna
 • barva notranjosti: roza
 • ohišje izdelano iz MDF E1 Mediapan plošče
 • prevleka iz visokokakovostnega umetnega usnja
 • notranjost oblazinjena z žametom
 • teža kompleta: 1,75 kg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Polna (Desktop) različica
Rabim pomoč?Rabim pomoč?