„Must-have“ nakit, ki ne sme manjkati v vaši škatli za nakit

KategorijaFilter
 
 
 
 
 

„Must-have“ nakit, ki ne sme manjkati v vaši škatli za nakit

Pondelok, 09 september 2019
„Must-have“ nakit, ki ne sme manjkati v vaši škatli za nakit

Tudi vi običajno vzamete iz omare majice in hlače, ki jih lahko kombinirate v lepo zunanjo podobo? Enako je tudi z nakitom. Zato je koristno, če imate v svoji škatli za nakit več kosov nakita, ki se dobro kombinira skorajda z vsem, pa vseeno ti posamezni kosi izjemno izgledajo. Želite vedeti, kateri so to?

Biserni nakit 

Biseri so simbol noblese. Biseri so brezčasen nakit, ki je primeren tudi za dnevno nošenje, a še posebej primerni so za elegantna oblačila. Preprosta biserna ogrlica najbolje pristoji večerni obleki.   

Če je ogrlica daljša, lahko jo tudi dvakrat ovijete okoli vratu, s tem pa boste za bluzo ali srajco oblikovali eleganten dodatek. Navaden prstan z biserom lahko nosite vsak dan, nežni uhani pa bodo poudarili vaš ženstveni outfit. 

Uhani bunkice 

So preprosti, a vseeno odlično izgledajo. Zelo enostavno se kombinirajo z vsemi oblačili, kar jih uvršča med najpogosteje uporabljen dodatek. Primerni so za službo, romantično večerjo ali sobotne nakupe.  

Koktajl prstan 

Vsaka ženska bi morala imeti vsaj eden izraziti prstan, ki ne bo samo običajen dodatek, ampak bo poudaril eleganten ali večerni outfit. Izberite nakit z dragimi kamni v različnih barvah oz. velike bisere. Naj vas ne bo strah masivnih prstanov, ki bodo pritegnili pozornost. 

Verižica z obeskom 

Fina, tanka verižica z nevsiljivim obeskom, ki ima svojo zgodbo ali simbol. Verižica spada med nakit, ki ga prištevamo k vsakodnevnemu sestavnemu delu outfita. Za poživitev običajnega nakita se poigrajte z dolžino verižice in jo prilagodite izrezu majice oz. bluze, s tem boste dosegli poživitev tudi tega na prvi pogled običajnega nakita.  

Kolekcija nakita 

Prstan, zapestnica, uhani in ogrlica. Privoščite si vsaj eno kolekcijo nakita. Uporabili jo boste takrat, ko boste želeli svoja nežna oblačila poudariti z večjo količino dodatkov. Mirno sezite po nežnih, preprostih kosih, ki jih boste resnično lahko s čemerkoli uskladili. 

Masivna ogrlica 

Pristoji enobarvnim srajcam, bluzam, preprosti etui oziroma koktajl obleki. Mirne duše izberite večbarvne kose z veselimi motivi, ki jih boste lahko kombinirali z oblačili v vaši omari.   

Veliki uhani 

So dnevi, ko ne boste želeli uporabiti velike količine nakita. Zadostoval bo en kos, ki bo dopolnil vaš enobarvni outfit. Upoštevajte, da v tem primeru velja, da je bolje, če je nakit izrazitejši.  

Ure

Ure so vsakodnevna osnova, zaradi resnično velike ponudbe pa je iz česa izbirati. V škatli za nakit mora biti vsaj ena. S tankim paščkom npr. iz svetlega usnja, ki je primerna za vsakodnevno nošenje. Naj vas ne bo strah investirati v kakovostne znamke, ki bodo dolga leta sestavni del vaše kolekcije.  

Vse na svojem mestu 

Vaša škatla za nakit vas bo razveselila vsakič, ko jo odprete. Zlasti, če na vas ne bo gledal kup dodatkov in bižuterije, ki ste jo imeli na sebi mogoče le enkrat. Ne bo vam treba iskati in razvozlavati ogrlic. Vse bo lepo drugo poleg drugega čakalo na svojem mestu.  

Na kaj je treba pomisliti pri nakupu naslednjih dodatkov?

Bodite pozorni, da bo nakit:

  • preprost – za lažje kombiniranje,

  • kakovosten – osredotočite se na nakit, ki ga boste lahko nosili več let, izognite se nakupu poceni bižuterije,

  • minimalističen – manj je več

Če boste nakit izbrali primerno, zjutraj pred ogledalom boste porabili res samo nekaj minut. Nakit boste lahko kombinirali, boste imeli pregled, zato boste lahko izbrali prave dodatke za vsako priložnost. Ne bo se zgodilo, da vam bo manjkal nakit za določeno priložnost. Pripravljeni boste za delo, poslovne večerje, poroke in domače udobje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Polna (Desktop) različica
Rabim pomoč?Rabim pomoč?