Vaša mnenja

KategorijaFilter
 
 
 
 
 
Z vašimi izkušnjami se radi pohvalimo
 
 

Nataša

Hvala za paket. Odličen pristop, hitra dostava ter čudoviti izdelki!

 

Ana

Naročila sem šatuljo, ki so mi jo hitro dostavili, izgleda pa prav tako kot na spletni strani.

 

Julija

Najlepša hvala za mizico. Super pristop, neverjetno hitra dostava, kozmetična mizica pa je čudovita.

 

Mia

Živjo, punce! Toaletno mizico sem kupila že pred nekaj meseci. Dostavili so mi jo hitro, Therese.si tim pa komunicira zelo profesionalno in prijazno. Mizica je prišla natančno takšna, kot je na sliki. Sedaj jo imam že nekaj časa in še kar se je ne morem nagledati. :)

 

Lara

Čudovite kozmetične mizice :) Naročila sem Marie Antoinette, ki se je nikoli ne naveličam. Izjemna kvaliteta, lep dizajn, ženstvenost in eleganca--vse v enem. Nakup toplo priporočam vsakemu! Hvala!

 

Ema

Zelo sem zadovoljna s to spletno trgovino! Naročila sem model tabureta z belo prevleko, a v paketu sem dobila cvetličnega. Therese tim mi je že takoj naslednji dan odposlal sedalo z belo prevleko, v mailu pa so mi napisali, naj vrnem zgolj sedalo. Jaz pa sem po nesreči nazaj poslala cel tabure. Čeprav sem napako naredila jaz, pa so mi prijazno in brezplačno poslali tudi ostale nadomestne dele--noge nazaj. V celotnem procesu reklamacije so bili zelo prijazni ter ustrežljivi, vse spremembe pa so opravili hitro ter dostavili dele v nekaj dneh. Konec dober vse dobro--mizica in taburet sta čudovita! :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Polna (Desktop) različica
Rabim pomoč?Rabim pomoč?